Kompact

Vorige Artikel 3 van 5 Volgende
€ 2.100,00 (inclusief btw)

De Kompact is een stalen binnentrap verkrijgbaar in 3 modellen: recht, met 1 kwartslag of met 2 kwartslagen in de kleuren wit (RAL 9010), zwart (RAL 9017) en zilvergrijs (RAL 9006). De treden van deze trap zijn van massief beukenhout en verkrijgbaar in twee kleuren: blank (naturel) of donker gebeitst.

De Kompact is geschikt voor een hoogte van maximaal 373 cm.

De Kompact trap is verkrijgbaar in 2 breedte maten: 74 en 89 cm.
Dit houdt in dat de traptrede inclusief leuning 74 of 89 cm breed is.

Het trapgat voor deze trap moet minimaal 5 cm breder zijn dan de breedte van de trap. De minimaal benodigde lengte van het trapgat is afhankelijk van de vorm van de Kompact

 

 

 

Standaard bestaat de Kompact uit 12 treden (= 13 optreden) welke af te stellen zijn met een optrede van 17 tot 23,5 cm. Bij gebruik van alle 12 de treden is de minimale hoogte van deze trap 191 cm en de maximale hoogte 303 cm. De benodigde hoogte wordt gemeten vanaf de bovenkant van de vloer waar de trap op komt te staan naar de bovenkant van de verdiepingsvloer waar de trap eindigt.
De afstand tussen de treden wordt met behulp van losse meegeleverde tussenstukken bepaald. Op de meegeleverde handleiding-DVD wordt stap voor stap uitgelegd hoe u deze afstand moet bepalen en vastzetten.

Onderaan deze pagina staan alle 156 mogelijkheden met maatvoering betreft de Kompact 74 en 89 cm.

De Kompact is maximaal te verhogen met 3 extra treden, de maximale hoogte is dan 373 cm.
In de tabel kunt u zien hoeveel treden u nodig heeft voor welke hoogte:              

 


De leuning van de trap bestaat uit losse stalen balusters in de kleur van de trap. De handregel van deze leuning is van kunststof met aluminium en heeft een houteffect in dezelfde kleur als de treden van de trap. De bevestigingspunten van de balusters zijn bij de zwarte trap zwart gekleurd en bij de grijze en witte trap grijs gekleurd. Als extra optie is een leuningdeel te bestellen bestaande uit 5 balusters met een handregel. Let wel op: een extra trapleuning verbreedt de trap met 4 cm.
VOORBEELD: op de onderstaande tekeningen 2 en 3 kunt u terugvinden hoeveel balusters elke traptrede nodig heeft voor zowel een 74 cm als een 89 cm trap:                      

Accessoires Kompact:

1: Hekwerk voor op de verdiepingsvloer
2: Losse trapleuning met 5 balusters en een handregel
3: Extra trede (met twee balusters voor de leuning, standaard inbegrepen)

 

Ook is er de mogelijkheid om het hekwerk voor op de verdiepingsvloer bij te bestellen. Deze is hetzelfde uitgevoerd als de leuning van de trap.

De lengte van 1 hekwerk is 120 cm, de hoogte is 100 cm. Het hekwerk is eenvoudig aan de trapleuning te bevestigen om het geheel mooi door te laten lopen op de verdiepingsvloer. Ook meerdere hekwerken kunnen naadloos aan elkaar gemonteerd worden.

Om u te helpen met het kiezen van de juiste trap kunt u ook deze PDF handleiding gebruiken (engels).

Bekijk nu vast de handleiding van deze trap online, of bekijk de handleiding van de DVD:

 

Prijs is inclusief BTW en levering!

 

KOMPACT 74CM:

RECHT


L-VORM


U-VORMKOMPACT 89CM

RECHT

L-VORM


U-VORM


 

Mocht u nog vragen hebben betreft deze trap of u wilt de trap liever per email bestellen dan is dat altijd mogelijk: info@joppestrappen.nl

© 2009 - 2021 Joppe`s Trappen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel