Balkonhekwerk Steel 10

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 175,00 (inclusief btw)

steel10tekening.jpg

LET OP: nog 3 beschikbaar: op = op

 

Steel10 balustrade is bouwpakket hekwerk wat per 150 cm wordt verkocht.

Steel10 hekwerk voldoet aan het nieuw bouwbesluit en wordt geleverd als een bouwpakket: het is redelijk makkelijk in elkaar te zetten (m.b.v. een popnageltang) en te plaatsen.

 

steel10afmetingenvoorkant.jpg

Deze balustrade is gemaakt van wit gepoedercoated staal en heeft een lengte van 150 cm en een hoogte van 110 cm. De vierkante balusters hebben een tussenruimte van 98 mm en met deze afmetingen voldoet het hekwerk aan het nieuw bouwbesluit.

Standaard meegeleverd worden de vloermontage onderdelen en de koppelstukken voor voor een eventueel aan te koppelen volgend stuk railing en eventuele bevestiging aan de muur. De Steel10 wordt rechtstreeks óp de vloer gemonteerd en kan niet tégen de verdieping aan gemonteerd worden.

steel10opmaatzagen.jpg

Steel10 hekwerk is zowel in de lengte als in de hoogte aan te passen door het teveel aan balustrade af te zagen of een volgend stuk hekwerk aan te koppelen.

steel10koppelstukken.jpg

Deze koppelstukken kunnen zo draaien dat er een hoek gemaakt kan worden in bijna elke gewenste stand. Uiteraard is het ook mogelijk de koppelstukken rechtdoor te plaatsen.

steel10detailbovenkant.jpg

De coating van de Steel10 is standaard in wit uitgevoerd maar heeft een ruw oppervlak zodat deze makkelijk over te schilderen is in iedere gewenste kleur. Let wel dat de koppelstukken van kunststof zijn en niet overgeschilderd kunnen worden.

steel10vb7.jpg

Balustrade van de Steel 10 is geschikt voor zowel binnen als buiten.

steel10vb10.jpg

 

steel10pagina1.jpg

steel10pagina2.jpg

Bekijk en lees HIER vast de instructies voor dit hekwerk.

© 2009 - 2021 Joppe`s Trappen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel