Magia50.Xtra

Vorige Artikel 16 van 22 Volgende
€ 1.600,00 (inclusief btw)

De Magia50.Xtra uit de Magia lijn is een stalen trap, geschikt voor zowel binnen als buiten en kan een hoogte van maximaal 353 cm bereiken. de Magia50.Xtra is verkrijgbaar in wit (RAL 9010) en grijs.
 

MAGIA 50XTRA wit.jpg


Het staalwerk is gemaakt van gestanst staal en ter bescherming geplastificeerd d.m.v. een coating. De handregel van de leuning is van kunststof met een aluminium kern. Ook is elke trede van deze trap voorzien van een antislipmat.
 

magia-50wittrede.jpg
 

De Magia 50 Xtra is verkrijgbaar in 3 diameters: 110, 130 en 150 cm. Let op: het trapgat moet altijd 5 cm groter zijn dan de diameter van de trap, dit i.v.m. de leuning en een doorloop door het trapgat zonder de handen te schuren aan de zijkanten hiervan.
 

MAGIA 50XTRA grijs.jpg


Standaard bestaat de Magia50.Xtra uit 10 treden + een universeel bordes welke de trap geschikt maakt voor elk trapgat. Let wel op: het trapgat moet minimaal 5 cm groter zijn dan de diameter van de trap. Een trap met een diameter van 130 cm kan dus geplaats worden in een trapgat van 135 cm of meer.

De Magia50.Xtra dient altijd direct op de cementvloer gemonteerd te worden, de voetplaat heeft ongeachte de diameter van de trap altijd een diameter van 24 cm.
 

magia-50-xtra-detail grijs 1.jpg


Met afstelbare optreden van 21 tot 23,5 cm en gebruik van alle treden + bordes is de minimale hoogte van deze trap 232 cm en de maximale hoogte 353 cm. De benodigde hoogte wordt gemeten vanaf de bovenkant van de vloer waar de trap op komt te staan naar de bovenkant van de verdiepingsvloer waar de trap eindigt.

De afstand tussen de treden wordt met behulp van losse meegeleverde tussenstukken bepaald. Op de meegeleverde handleiding-DVD wordt stap voor stap uitgelegd hoe u deze afstand moet bepalen en vastzetten.
 

magia-50-xtra-detail grijs 2.jpgDe standaard uitvoering van de trap heeft 11 optreden waarbij de laatste optrede een bordes met hekwerk is die tegen de verdiepingsvloer aangezet dient te worden.

Voor de Magia 50 Xtra zijn achteraf géén losse treden bij te bestellen, het is dus belangrijk de hoogte goed te bepalen voordat deze trap wordt besteld.

magiahoofd.jpg
De draairichting van deze trap kan zowel links als rechtsom zijn, dit is ter plaatse nog te bepalen

magia-50witclose-up.jpg
 

De trap maakt, met gebruik van alle 11 de optreden, een draai van ongeveer 330 graden, deze draai kan zowel links- als rechtsom zijn en is ter plekke te bepalen.

De Magia50.Xtra is maximaal te verhogen met 3 extra treden, de maximale hoogte is dan 353 cm. Op onderstaande afbeelding kunt u zien hoeveel treden u nodig heeft voor welke hoogte:

magia-5011tot15treden.jpg

De leuning van de trap bestaat uit staande stalen balusters in de kleur van de trap, met 3 horizontale regels en bovenop de handregel. Deze handregel is ook van kunststof  in de kleur van de trap, met een aluminium kern. Ook de bevestigingspunten van de balusters zijn in de kleur van de trap.

magia-50witleuning.jpg

Ook is er de mogelijkheid om het hekwerk voor op de verdiepingsvloer bij te bestellen. Deze is hetzelfde uitgevoerd als de leuning van de trap, in dezelfde kleur  en is geschikt voor elke vorm trapgat.

magia-50verdiepingshekwerk.jpg


De lengte van 1 hekwerk is 120 cm, de hoogte is 100 cm. Het hekwerk is eenvoudig aan de trapleuning te bevestigen om het geheel mooi door te laten lopen. Ook meerdere hekwerken kunnen naadloos aan elkaar gemonteerd worden.

MAGIA 50XTRA balustrade.jpg


magia-50witmuurbevestiging.jpg


magiaweercodes.jpg

Gebruik de TRAPCONFIGURATOR om te zien of deze trap geschikt is voor uw situatie en bekijk de video van de montage van de Magia50.Xtra vast online!

Bekijk HIER de montagehandleiding van de trap en HIER de folder van deze trap.

Prijs is inclusief verzendkosten!

Mocht u nog vragen hebben betreft deze trap of u wilt de trap liever per email bestellen dan is dat altijd mogelijk: info@joppestrappen.nl

© 2009 - 2022 Joppe`s Trappen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel