Magia30

Vorige Artikel 5 van 13 Volgende
€ 925,00 (inclusief btw)

De Magia30 uit de Magia lijn is een ruimtebesparende stalen trap met berken treden.
Standaard is deze trap voorzien van een leuning welke zowel rechts als links geplaatst kan worden.

De Magia30 is verkrijgbaar in 2 kleuren: wit (RAL 9010) of zilver-grijs. De schroeven e.d. van deze trap zijn uitgevoerd in roestvrijstaal.

 

 

GrijsWit

De treden van de trap zijn gemaakt van massief berkenhout en verkrijgbaar in 2 kleuren: naturel of kersenhout-kleurig.

 

 

NaturelKersen


 

De Magia30 bestaat standaard uit 10 treden (dit zijn 11 optreden waarbij de laatste trede de verdiepingsvloer is) en is geschikt voor een hoogte van maximaal 351 cm.

Een losse trede heeft een breedte van 59 cm, de trap met leuning heeft een totale breedte van 64 cm.

Door de specifieke vorm van de traptreden bespaart de trap ruimte maar let wel op: het belopen van dit soort trappen dient met enige voorzichtigheid te gebeuren. Houdt hier rekening mee bij de keuze van aanschaf, het is af te raden de trap te gebruiken voor een kinderkamer.

De leuning van de trap bestaat uit losse stalen balusters in de kleur van de trap, dus wit of grijs met daarop een rechte handregel in dezelfde kleur. Deze handregel is van gehard kunststof met een aluminium kern. De bevestigingspunten van de balusters en de gripstukken van de leuning zijn ook in dezelfde kleur.


De leuning kan zowel rechts als links van de trap geplaatst worden, de andere kant blijft open. Optioneel is er nog een losse leuning verkrijgbaar om de Magia30 aan beide zijden van een leuning te kunnen voorzien.

Let op: door de rechte leuning is het draaien van de trap zeer beperkt mogelijk, eigenlijk is de Magia enkel in rechte vorm te plaatsen of met de onderste treden licht gedraaid.

Met gebruik van alle 10 de treden is de minimale hoogte van deze trap 212 cm en de maximale hoogte 257 cm.
Uiteraard is het ook mogelijk de trap te gebruiken bij een minder te overbruggen hoogte maar daarvoor zullen er 1 of meerdere treden weggelaten moeten worden.
De benodigde hoogte wordt gemeten vanaf de bovenkant van de vloer waar de trap op komt te staan naar de bovenkant van de verdiepingsvloer waar de trap eindigt.


De afstand tussen de treden, 19,27 tot 23,63 cm, wordt met behulp van losse meegeleverde tussenstukken bepaald. Op de meegeleverde handleiding-DVD wordt stap voor stap uitgelegd hoe u deze afstand moet bepalen en vastzetten.piximamini1extratrede.jpg  piximamini2extratrede.jpg

De Magia30 is maximaal te verhogen met 4 extra treden, de maximale hoogte is dan 351 cm. In de tabel kunt u zien hoeveel treden u nodig heeft voor welke hoogte:            

Hoogte (in cm):Aantal treden:Aantal optreden*:Bijkomende artikelen:
212 - 257(10 ) = Magia3011-
231 - 280(10 + 1) = 11121x extra trede
250 - 304(10 + 2) = 12132x extra trede
269 - 351(10 + 4) = 14153x extra trede

* Aantal optreden = aantal treden trap + verdiepingsvloer, welke de laatste trede is.

Alle maatvoeringen van de Magia30 op een rij waarbij de donkergekleurde rechthoek de minimale maatvoering van het trapgat aangeeft:

 

Optioneel is voor deze trap een tweede leuning verkrijgbaar zodat aan beide zijden een leuning kan worden bevestigd. Dit maakt de trap totaal 5 cm breder.
Tevens is het mogelijk de leuning van de trap door te trekken op de verdiepingsvloer in de vorm van een balustrade om het trapgat. Deze balustrade is dan hetzelfde uitgevoerd als de leuning van de trap.
Een hekwerk is 120 cm en kan worden verlengd door een tweede hekwerk aan te koppelen of worden verkort door deze op de gewenste maat te zagen. Het hekwerk kan zowel recht als rond of in een hoek worden gemonteerd.

Ook deze trap wordt geleverd in 1 kist, de levertijd is ca. 15 werkdagen.
De prijs van de trap is inclusief BTW en bezorging!

Bekijk HIER de videomontage van deze trap!

© 2009 - 2021 Joppe`s Trappen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel