CLIP

Vorige Artikel 6 van 22 Volgende
€ 1.400,00 (inclusief btw)

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT: DE CLIP SPILTRAP

Hoe leuk is deze voor een kinderkamer, een vide of als eyecatcher op kantoor?

De Clip is een stalen binnentrap verkrijgbaar in maar liefst 5 kleuren:

Wit: RAL 9010
Zwart: RAL 9005
Blauw: RAL 5023
Groen: RAL 6033
Oranje: RAL 2000
Violet: RAL 4005


De Clip spiltrap is geheel van staal en geschikt voor een hoogte tot maximaal 350 cm. De diameter van deze trap is altijd 120 cm en kan daarom ook als ruimtebesparende trap worden gezien.

De draairichting van de trap kan zowel links als rechtsom zijn, dit is ter plaatse nog te bepalen

Standaard bestaat de Clip uit 10 treden + een universeel bordes welke de trap geschikt maakt voor elk trapgat. Let wel op: het trapgat moet minimaal 5 cm groter zijn dan de diameter van de trap. De Clip kan dus geplaatst worden in een trapgat van 125 cm, of meer.

De trap maakt, met gebruik van alle 11 optreden, net geen draai van 360 graden: waar de trap beneden begint zal bijna een hele draai gemaakt zijn als de trap daarboven op de verdieping eindigt. Dit houdt in dat deze trap met 1, 2 of 3 extra treden wel een gehele draai zal maken of zelfs iets meer.

De leuning van de trap bestaat uit losse stalen balusters met daarbovenop een handregel van gehard kunststof met aluminium kern. Dit alles uiteraard in dezelfde kleur.

Met afstelbare optreden van 19,5 tot 25 cm en gebruik van alle treden + bordes is de maximale hoogte van deze trap 350 cm.

De benodigde hoogte wordt gemeten vanaf de bovenkant van de vloer waar de trap op komt te staan naar de bovenkant van de verdiepingsvloer waar de trap eindigt.

De afstand tussen de treden wordt met behulp van de verstelbare tussenstukken bepaald. Op de meegeleverde handleiding, zowel op papier als DVD, wordt stap voor stap uitgelegd hoe u deze afstand moet bepalen en vastzetten.

De Clip is maximaal te verhogen met 3 extra treden, de maximale hoogte is dan 350 cm. Op de volgende afbeelding kunt u zien hoeveel treden u nodig heeft voor welke hoogte:

Ook is er de mogelijkheid om hekwerk voor op de verdiepingsvloer bij te bestellen. Deze is hetzelfde uitgevoerd als de leuning van de trap, in dezelfde kleur en is geschikt voor elke vorm trapgat.

De lengte van 1 hekwerk is 120 cm, de hoogte is 100 cm. De balusters (10 per hek) worden rechtstreeks op de vloer gemonteerd en daarbovenop komt de handregel. Het hekwerk is eenvoudig aan de trapleuning te bevestigen om het geheel mooi door te laten lopen. Ook meerdere hekwerken kunnen naadloos aan elkaar gemonteerd worden.

Lees nu vast de handleiding van deze trap online of bekijk de videohandleiding.

De prijs van de trap is € 1.200,- voor de witte standaard versie (overige kleuren € 80,- meerprijs), dit is inclusief BTW en verzending (NL en BE).

Levertijd op het moment is ca. 4 weken (09-06-2021 laatste update)

Mocht u nog vragen hebben betreft deze trap of u wilt de trap liever per email bestellen dan is dat altijd mogelijk: info@joppestrappen.nl

 

© 2009 - 2021 Joppe`s Trappen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel