AGO

Vorige Artikel 22 van 22
€ 1.250,00 (inclusief btw)

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT: DE AGO SPILTRAP

Een kleine grijze (RAL 9006) spiltrap van staal met gelamineerde beuken treden met een dikte van 40 mm, naturel of rood (ook wel kersenkleurig) gekleurd.

De Ago spiltrap is geschikt voor een hoogte tot maximaal 330 cm. De diameter van deze trap is altijd 110 cm en kan daarom ook als ruimtebesparende trap worden gezien.

De draairichting van de trap kan zowel links als rechtsom zijn, dit is ter plaatse nog te bepalen

Standaard bestaat de Ago uit 11 treden + een universeel bordes = 12 optreden. Door dit bordes is de trap geschikt voor elke vorm trapgat. Let wel op: het trapgat moet minimaal 5 cm groter zijn dan de diameter van de trap. De Ago kan dus geplaatst worden in een trapgat van 115 x 115 cm, of meer.

De trap maakt, met gebruik van alle 12 optreden, een draai van 360 graden: waar de trap beneden begint zal een hele draai gemaakt zijn als de trap daarboven op de verdieping eindigt.

De leuning van de trap bestaat uit losse stalen balusters met daarbovenop een handregel van gehard kunststof met aluminium kern. Dit alles uiteraard in dezelfde kleur als de trap.

Met afstelbare optreden van 20 tot 23,5 cm en gebruik van alle treden + bordes is de maximale hoogte van deze trap 330 cm.

De benodigde hoogte wordt gemeten vanaf de bovenkant van de vloer waar de trap op komt te staan naar de bovenkant van de verdiepingsvloer waar de trap eindigt.

De afstand tussen de treden wordt met behulp van de verstelbare tussenstukken bepaald. Op de meegeleverde handleiding, wordt stap voor stap uitgelegd hoe u deze afstand moet bepalen en vastzetten.

De Ago is maximaal te verhogen met 2 extra treden, de maximale hoogte is dan 350 cm. Op de volgende afbeelding kunt u zien hoeveel treden u nodig heeft voor welke hoogte:

Een hoogte minder dan 241 cm is uiteraard ook mogelijk, er kunnen treden worden weggelaten bij het monteren van de trap, echter is het niet mogelijk om bij deze standaard bouwpakkettrap minder dan de 12 optreden te bestellen.

Hoogte (in cm):Aantal optreden:
200 - 23510
220 - 25911 
240 - 28212
260 - 30613
280 - 33014

Ook is er de mogelijkheid om hekwerk voor op de verdiepingsvloer bij te bestellen. Deze is hetzelfde uitgevoerd als de leuning van de trap, in dezelfde kleur en is geschikt voor elke vorm trapgat.

De lengte van 1 hekwerk is 120 cm, de hoogte is 100 cm. De balusters (10 per hek) worden rechtstreeks op de vloer gemonteerd en daarbovenop komt de handregel. Het hekwerk is eenvoudig aan de trapleuning te bevestigen om het geheel mooi door te laten lopen. Ook meerdere hekwerken kunnen naadloos aan elkaar gemonteerd worden.

Lees nu vast de handleiding van deze trap online.

Mocht u nog vragen hebben betreft deze trap of u wilt de trap liever per email bestellen dan is dat altijd mogelijk: info@joppestrappen.nl

De levertijd van deze trap is ca. 2 weken.

Mocht u nog vragen hebben betreft deze trap of u wilt de trap liever per email bestellen dan is dat altijd mogelijk: info@joppestrappen.nl

© 2009 - 2021 Joppe`s Trappen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel