Nice_1 spiltrap

Vorige Artikel 3 van 7 Volgende
€ 1.400,00 (inclusief btw)

De Nice_1 is een spiltrap voor binnen met een diameter van 130 cm.

Deze trap is gemaakt van staal met berken houten treden. De Nice_1 bestaat standaard uit 12 optreden: 11 treden en een bordes die tegen de verdiepingsvloer aan gemonteerd dient te worden.
De Nice_1 wordt met een voetplaat op de vloer gemonteerd, let hierbij op een stevige en rechte ondergrond! De voetplaat van deze trap heeft een diameter van 24 cm.

Het staalwerk van deze trap is in grijs uitgevoerd (RAL 9006) en de treden zijn van massief berken.
De treden en het bordes hebben een dikte van 3,5 cm. Deze treden en bordes worden standaard onbehandeld geleverd maar kunnen ook afgelakt in de blanke lak geleverd worden.

Standaard is de Nice_1 geschikt voor een hoogte van 241 - 283 cm bij gebruik van alle treden. Deze spiltrap is ook verkrijgbaar met 1 of 2 extra treden voor een hoogte tot maximaal 330 cm.

De benodigde hoogte van de totale trap wordt gemeten vanaf de bovenkant van de vloer waar de trap op komt te staan naar de bovenkant van de verdiepingsvloer waar de trap eindigt.

De trap is aan te passen aan uw hoogte doordat de optrede zelf te bepalen is. Deze optrede ligt altijd tussen de 20 en de 23,5 cm. In de meegeleverde handleiding staat uitgelegd hoe u deze in uw situatie kunt berekenen en uitvoeren.

De Nice_1 is in 3 uitvoeringen leverbaar:

Standaard versie: Nice 1.2 (art. K50002000)
11 treden + een universeel bordes welke de trap geschikt maakt voor een hoogte van minimaal 241 cm tot maximaal 283 cm bij gebruik van alle treden.

Met 1 extra trede: Nice 1.3 (art. K50001000)
12 treden + een universeel bordes welke de trap geschikt maakt voor een hoogte van minimaal 261 cm tot maximaal 306,5 cm bij gebruik van alle treden. (Meerprijs € 100,-)

Met 2 extra treden: Nice 1.4 (art. K50003000)
13 treden + een universeel bordes welke de trap geschikt maakt voor een hoogte van minimaal 281 cm tot maximaal 330 cm bij gebruik van alle treden. (Meerprijs € 200,-)

De diameter van deze trap is altijd 130 cm. Het trapgat moet minimaal 5 cm groter zijn dan deze diameter dus minimaal 135 x 135 cm, groter kan altijd maar kleiner niet.

De Nice_1 kan zowel in een rond als een hoekig trapgat geplaatst worden, het bordes van de trap, welke tegen de verdiepingsvloer geplaatst wordt, is hierop aan te passen.
Natuurlijk kan deze trap ook tegen een vide of entresol geplaatst worden.

De draairichting van de trap kan zowel links- als rechtsom zijn, dit is ter plaatse nog te bepalen tijdens het in elkaar zetten en stellen van de trap (u kunt dus beide mogelijkheden proberen).
De trap maakt met gebruik van alle treden een draai van ongeveer 290 graden.

 

nicedraai.jpg
De draairichting van de trap kan beide kanten op, dit is eventueel tijdens het in elkaar zetten van de trap nog te wijzigen

De leuning van de trap bestaat uit losse stalen balusters welke ook in de grijze kleur (RAL 9006) zijn uitgevoerd. Bovenop deze balusters komt de kunststof handregel en ook deze is in bijpassend grijs uitgevoerd. Ook het hekwerk van het bordes is hetzelfde uitgevoerd als de leuning van de trap en wordt standaard meegeleverd.

Ook is er de mogelijkheid om het hekwerk voor op de verdiepingsvloer bij te bestellen. Deze is hetzelfde uitgevoerd als de leuning van de trap, in dezelfde kleur en is geschikt voor elke vorm trapgat.

De lengte van 1 hekwerk is 120 cm en de hoogte is 100 cm. Het hekwerk is eenvoudig aan de trapleuning te bevestigen om het geheel mooi door te laten lopen. Ook meerdere hekwerken kunnen naadloos aan elkaar gemonteerd worden.

Voor extra stevigheid van de montage van de trap kunnen muursteunen gebruikt worden. Het is niet altijd noodzakelijk (of mogelijk) deze te gebruiken, toch worden deze standaard meegeleverd.

Zie ook de folder van deze trap.

Voor de Nice_1 zijn achteraf géén losse treden bij te bestellen, het is dus belangrijk de hoogte goed te bepalen voordat deze trap wordt besteld.

De levertijd van deze trap is ca. 2 weken.

Mocht u nog vragen hebben betreft deze trap of u wilt de trap liever per email bestellen dan is dat altijd mogelijk: info@joppestrappen.nl

© 2009 - 2022 Joppe`s Trappen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel