Magia 50

Vorige Artikel 12 van 13 Volgende
€ 1.500,00 (inclusief btw)

De Magia50 is een stalen trap, geschikt voor zowel binnen als buiten en is verkrijgbaar vanaf een diameter vanaf 110 cm.
Deze spiltrap kan een hoogte van maximaal 353 cm bereiken en is verkrijgbaar in wit (RAL 9010) en grijs.


Het staalwerk is gemaakt van gestanst staal en ter bescherming geplastificeerd d.m.v. een coating. De handregel van de leuning is van kunststof met een aluminium kern in dezelfde kleur als de trap. Tevens is elke trede van deze trap voorzien van een antislipmat.
 


De Magia 50 spiltrap is verkrijgbaar in 3 diameters: 110, 130 en 150 cm. Let op: het trapgat moet altijd 5 cm groter zijn dan de diameter van de trap, een trap met bijvoorbeeld een diameter van 130 cm kan dus geplaatst worden in een trapgat van 135 cm of meer. Deze 5 cm zijn nodig om niet alleen de leuning van de trap maar ook een eventuele hand die erom heen sluit door het  trapgat te laten passeren zonder de knokkels te schuren.

Standaard bestaat de Magia50 uit 10 treden en een universeel bordes wat totaal 11 optreden maakt. De trap is geschikt voor zowel een vierkant/ rechthoekig als een rond trapgat en uiteraard ook tegen een vide dakterras/ balkon kan deze geplaatst worden.


De Magia50 wordt met een voetplaat op de vloer gemonteerd, let hierbij op een stevige en rechte ondergrond. De voetplaat van deze trap heeft altijd een diameter van 24 cm.
 

magia-50-xtra-detail grijs 1.jpg

Aan de bovenkant komt de trap met het bordes tegen de verdiepingsvloer, ook deze dient stevig vastgezet te kunnen worden.
Standaard meegeleverd wordt ook het hekwerk voor op het bordes (dus niet voor op de verdiepingsvloer), dit om de open kant van het bordes te sluiten.

Met afstelbare optreden van 21 tot 23,5 cm en gebruik van alle treden en het bordes is de minimale hoogte van deze trap 232 cm en de maximale hoogte 353 cm. De benodigde hoogte wordt gemeten vanaf de bovenkant van de vloer waar de trap op komt te staan naar de bovenkant van de verdiepingsvloer waar de trap eindigt.

Minder dan 232 cm kan natuurlijk altijd maar daarvoor zal er minimaal 1 trede weggelaten moeten worden.

De afstand tussen de treden wordt met behulp van losse meegeleverde tussenstukken bepaald. Op de meegeleverde handleiding op papier én op DVD wordt stap voor stap uitgelegd hoe u deze afstand moet bepalen en vastzetten.


Voor de Magia50 zijn achteraf géén losse treden bij te bestellen, het is dus belangrijk de hoogte goed te bepalen voordat deze trap wordt besteld.

De draairichting van deze trap kan zowel links als rechtsom zijn, dit is ter plaatse nog te bepalen

De trap maakt, met gebruik van alle 11 de optreden, een draai van ongeveer 330 graden, deze draai kan zowel links- als rechtsom zijn en is ter plekke te bepalen.

De Magia50 is maximaal te verhogen met 3 extra treden, de maximale hoogte is dan 353 cm. Op onderstaande afbeelding kunt u zien hoeveel treden u nodig heeft voor welke hoogte:

De leuning van de trap bestaat uit staande stalen balusters in de kleur van de trap met daar bovenop de handregel.
Deze handregel is van kunststof, in de kleur van de trap, met een aluminium kern. Ook de bevestigingspunten van de balusters zijn van kunststof in de kleur van de trap.

Ook is er de mogelijkheid om het hekwerk voor op de verdiepingsvloer bij te bestellen. Deze is hetzelfde uitgevoerd als de leuning van de trap, in dezelfde kleur en is geschikt voor elke vorm trapgat.

De lengte van 1 hekwerk is 120 cm en de hoogte is 100 cm. Het hekwerk is eenvoudig aan de trapleuning te bevestigen om het geheel mooi door te laten lopen. Ook meerdere hekwerken kunnen naadloos aan elkaar gemonteerd worden.

Voor extra stevigheid van de montage van de trap kunnen muursteunen gebruikt worden. Het is niet altijd noodzakelijk (of mogelijk) deze te gebruiken, toch worden deze standaard meegeleverd.


magia-50witmuurbevestiging.jpg


magiaweercodes.jpg

Bekijk de video van de montage van de Magia50 of de montagehandleiding van de trap vast online.  Zie ook de folder van deze trap.

Prijs is inclusief verzendkosten, levertijd ca. 4 weken (update 09-06-2021).

Mocht u nog vragen hebben betreft deze trap of u wilt de trap liever per email bestellen dan is dat altijd mogelijk: info@joppestrappen.nl

© 2009 - 2021 Joppe`s Trappen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel