Steektrap Pop Zwart met stalen treden

Vorige Artikel 2 van 5 Volgende
€ 1.400,00 (inclusief btw)

Een eenvoudige steektrap voor binnen, bestaande uit twee trapbomen met daartussen 12 treden (13 optreden), geleverd als bouwpakket, geheel in staal met stalen treden in zwart uitgevoerd (RAL 9005).


De Pop trap is een binnentrap, geschikt voor de kelder, vide, entresol, mezzanine, voor op kantoor naar het archief of andere berging, kortom: voor vele situaties geschikt.
Zowel de trapbomen van deze POP als de treden zijn gefabriceerd van staal en gepoedercoated in RAL 9005. De trap is vrij eenvoudig qua uiterlijk maar ook het in elkaar zetten en het plaatsen van deze trap is niet te ingewikkeld.

De Pop is gemaakt voor een hoogte van minimaal 260 tot maximaal 303 cm: deze hoogte is de te overbruggen hoogte, dus gemeten van vloer waar de trap op komt te staan tot de bovenkant van de vloer (vide/ trapgat)  van de verdieping waar de trap tegen eindigt.

De uitloop van de trap hangt af van de hoogte die moet worden overbrugd: een trap die 260 cm hoog is heeft een uitloop van 271 cm op de vloer maar een trap die tot een maximale hoogte van 303 cm wordt geplaatst krijgt een uitloop van 235 cm. Zie onderstaande tekening voor de hoogte en bijbehorende uitloop van deze trap:

Op deze tekening is ook terug te vinden welke op- en aantrede bij welke hoogte zullen komen waarbij de 'h' de optrede is (het aantal centimeters dat er per trede omhoog zal worden gegaan) en de 'g' de aantrede (het aantal centimeters dat er per trede naar voren wordt gelopen).

De breedte van de Pop zonder leuning is 76,5 cm. Met een leuning, die standaard meegeleverd wordt, is de breedte ca. 80 cm. Deze leuning is zowel links als rechts te plaatsen. Tevens is het mogelijk een tweede leuning bij te bestellen zodat er aan beide zijden een leuning aanwzig is de totale breedte van de trap wordt dan ca. 84 cm.

De bovenkant van de trap wordt gemonteerd tegen de verdiepingsvloer, let daarbij op dat deze vloer/ trapgat geschikt is voor het vastzetten van de trap (b.v. geen gipsplaat).

De onderkant van de trap, de uiteinden van de trapbomen, worden direct vastgezet in de vloer om de maximale stevigheid te kunnen garanderen. Deze vloer moet minimaal een dikte hebben van 18 cm in verband met de lengte van de bouten.

De prijs van de trap is inclusief BTW en levering in Nederland en België. Levertijd is ca. 2 tot 3 weken.

Bekijk de folder van deze trap online of bekijk vast de montage-instructies van deze trap.

 

© 2009 - 2022 Joppe`s Trappen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel