Wie is die Joppe nou eigenlijk?

Joppe is een fictieve naam, een schuilgelegenheid.

Mijn echte naam is Marianne van Draanen en ik heb al wat jaren ervaring in de trappenbranche (sinds 2005). Echter is het vaak best lastig serieus genomen te worden in de bouwwereld als je geen kerel bent dus toen ik in 2009 voor mezelf wilde beginnen was 'Marianne's Trappen' geen optie. Ik heb mijzelf verstopt achter mijn fictieve vriend Joppe tot nu toe moet ik zeggen: hij bevalt me prima. Hoewel er de afgelopen jaren best wat is veranderd in de bouwwereld, vooral qua mentaliteit en gelijkwaardigheid, heb ik nog geen behoefte gehad de naam aan te passen dus voorlopig mag Joppe blijven.

Joppe`s Trappen is bedacht, gemaakt en beheerd vanuit mijn kantoor in Kortenhoef. Met zoveel mogelijk informatie en afbeeldingen wordt een zo luid en duidelijk beeld geschetst van de trappen die ik verkoop. Regelmatig worden er nieuwe trappen toegevoegd en huidige trappen geupdated. Zowel vooraf als na aanschaf van een trap of product uit deze winkel kan altijd om hulp worden gevraagd: telefonisch of per mail en mocht er écht een probleem zijn dan wordt daar altijd persoonlijk naar gekeken. Extra treden, hekwerk of andere onderdelen kunnen, als de trap dat zelf toelaat, worden nabesteld en mocht de plaatsing echt niet lukken dan heb ik ook nog een paar hele handige en fijne monteurs beschikbaar.

Intussen hebben al vele tevreden klanten via deze webwinkel hun trap aangeschaft, zowel aannemers als particulieren.

Mocht u langs willen komen: neem eerst even contact op want dan kan ik u uitleggen dat er geen toonzaal meer is. Verspreid over Nederland staan enkele trappen voor bezichtiging: deze trappen zijn aangeschaft voor daadwerkelijk gebruik maar met een afspraak dat geïnteresseerden hier mogen komen kijken. In Kortenhoef is vaker niet dan wel iemand aanwezig, zelf ben ik vrij veel onderweg om ter plaatse te adviseren en situaties op te nemen bij de klanten zelf.
Afspraken kunnen telefonisch, per mail of via het contactformulier gemaakt worden waarbij de voorkeur sterk uitgaat naar de email.

Hartelijke groet,

Marianne van Draanen


     

© 2009 - 2024 Joppe`s Trappen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel