Voor het maken van een afspraak, het opvragen van meer informatie of het indienen van een offerteaanvraag* kunt u onderstaand contactformulier invullen. U kunt ook rechtstreeks een email sturen.

Liever direct contact? Bel naar onderstaand telefoonnummer, spreek evt. een bericht in bij voicemail, u wordt dan z.s.m. teruggebeld. Let op: door de enorme drukte op het moment kan het zijn dat uw telefoontje niet direct de zelfde dag wordt beantwoord.

 

 

 

 

Joppe's Trappen is gevestigd op de Kortenhoefsedijk 85A 1241LS te Kortenhoef. Let op: dit is kantoorruimte c.q. opslag, geen showroom. Indien u e.e.a. wilt bekijken dan is dat mogelijk, enkel op afspraak: zonder afspraak is de kans dat er iemand aanwezig is zeer klein.

* Om u sneller een juiste prijs te kunnen geven heb ik een korte omschrijving nodig van de situatie, indien bekend, de maten van het (al dan niet reeds bestaande) trapgat, de te overbruggen hoogte, de hoogte tot het plafond en evt. de mogelijke vorm en uitloop van de trap (bijvoorbeeld: een onderkwart met max. uitloop van bijvoorbeeld 270 cm, dat is de ruimte die de trap dan in mag nemen op de vloer). Uiteraard ook de het gewenste model van de trap: bij een standaard bouwpakkettrap heeft deze een naam, bij maatwerk ook  maar dan het gewenste model en soort treden en evt. soort leuning.

Vernieuwen
© 2009 - 2021 Joppe`s Trappen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel