Een bouwpakkettrap is door veel mensen goed zelf te plaatsen: Elke trap komt met zijn eigen handleiding met heel veel tekeningen die stripsgewijs uitleggen hoe een trap in elkaar te zetten en te plaatsen. 

Maar hoe goed en uitgebreid een handleiding kan zijn, niet iedereen heeft hier zin, tijd of de kunde in om deze ook daadwerkelijk te gaan plaatsen.

Het is dan mogelijk een lokale aannemer of klusser aan te spreken maar indien u daar behoefte aan heeft kunnen wij u de gegevens verstrekken van monteurs waarvan wij weten dat zij al onze trappen zeer goed kennen en er zeer veel ervaring mee hebben.

Ook voor het maken van een trapgat of andere bijbehorende werkzaamheden bent u bij hen aan het goede adres.
Deze monteurs werken zeer netjes en vakkundig en doen de werkzaamheden in overleg met de klant. Zij zijn ook creatief in het bedenken van oplossingen in lastige situaties.

Vaak wordt er voor een plaatsing een prijs afgesproken maar het is ook mogelijk de monteurs voor een uurtarief in te huren indien de werkzaamheden nog niet geheel overzichtelijk zijn of dat er nog meerwerk gewenst is. Het is daarom zeer lastig een standaard prijs voor een plaatsing te noemen omdat elke situatie verschilt en de locatie en het soort trap daar ook van af hangt. Een plaatsing van een standaard spiltrap zoals op bovenstaande afbeelding of een standaard ruimtebesparende trap kost gemiddeld tussen de € 1.400,-  en € 1.800,- .

Let wel op: Monteurs waar naar wordt doorverwezen hebben een eigen montagebedrijf en zijn dus NIET in dienst bij ons en werken zowel in Nederland als België. Bij interesse kunt u een offerte voor de plaatsing van uw toekomstige trap opvragen (zowel particulier als aannemer), u ontvangt dan rechtstreeks van het montagebedrijf een reactie, zonder tussenkomst van ons.

Voor meer informatie of het aanvragen van een prijs voor montage:

Trapmontage@joppestrappen.nl en vermeld daar in het kort uw wens, werkzaamheden en niet te vergeten de locatie.

© 2009 - 2024 Joppe`s Trappen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel