Af en toe gebeurd het dat er plannen wijzigen en dan hebben we spontaan een trap op voorraad, op dit moment gaat het om een

GENIUS middenboomtrap uitgevoerd in wit met donkerbruine treden:

De Genius is een middenboomtrap uit het middenklasse-segment uit de productielijn van Fontanot. Deze trap staat niet op deze website omschreven maar Google eens op 'Genius 030 Fontanot' en er komen leuke afbeeldingen tevoorschijn.

Deze trap verkopen wij dus wel maar omdat de samenstelling zo uitgebreid en daarmee voor de gemiddelde mens ook erg ingewikkeld is hebben we de Genius trappen niet op deze website staan. Ook de prijs is voor velen iets te hoog gegrepen maar in dit geval kan dat nu dus anders zijn: wij hebben een Genius nieuw in de kist staan die in een verkeerde kleur is geleverd. Terugsturen is ingewikkelder dan verkopen en daarom nu in de aanbieding: een Genius in wit met massief beuken treden, donkerbruin gelakt. Deze trap heeft een onderkwartslag die naar rechts gaat op de tekening maar deze kan ook de andere kant op wijzen en zowel boven als onderaan de trap geplaatst worden: vele mogelijkheden zijn hier een optie met deze trap.

Andere bijkomende voordelen:

- per direct beschikbaar (in plaats van 8 tot 12 weken levertijd)
- Sjieke uitstraling voor een leuke prijs
- Ingekocht voor de laatste prijsstijging dus nog 'voor de oude prijs' verkrijgbaar, minus de korting

Gegevens trap:

Hoogte tot maximaal 315 cm

14 treden/ 15 optreden (verdiepingsvloer is de laatste opstap)

Breedte treden: 81 cm

Treden: massief beuken, donkerbruin gelakt

Staalwerk (middenboom en balusters): Wit RAL 9010

Railing type 030:

Een voorbeeld van deze Genius middenboomtrap in wit met lichte beuken treden en een 030 leuning.

De trap die deze pagina te koop aanbiedt is nagenoeg hetzelfde, enkel met donkerbruine treden:

Bovenstaand de tekening waar deze trap op is gefabriceerd. Let wel: dit betreft een trap die zowel met op- als aantrede is aan te passen aan de situatie: komen de maten niet overeen met uw situatie: de maten op bovenstaande tekening zijn niet geheel vast. Ook de kwartslag is dus te verplaatsen naar boven of helemaal onderaan: de kwartslag bestaat uit 3 treden die zowel links- als rechtsom te plaatsen zijn, de trap kan dus ook naar links lopen.

Neem hier contact over op met ons als u wilt weten of deze trap geschikt is voor u.

Nu dan de prijs:

Normaal: € 4.680,- incl. BTW

Nu: € 3.800,- incl. BTW

Omdat deze trap bijna altijd inclusief plaatsing wordt verkocht, geven we deze prijs er ook vast bij:

Het plaatsen van deze trap kost normaal rond de € 1.300,- incl. BTW en voorrijkosten*, dit is een richtprijs omdat het ook een beetje van de locatie en de randwerkzaamheden af hangt.

Indien u kiest deze trap aan te schaffen en te laten plaatsen, dan zal er een mooie totaalprijs voor u worden gemaakt.

* Wij horen wel vaker: jeetje, wat duur! Ja dat klopt misschien wel dat de prijs voor de plaatsing niet is wat men verwacht maar al onze trappen worden geheel in losse onderdelen geleverd. Dit zijn vele werkuren meer dan een in elkaar gelaste trap die met een hijskraan op de plek wordt gehesen: echt elk onderdeel wordt los geleverd: de treden, balusters, handregels, alles moet ter plekke in elkaar worden gezet op de juiste hoogtes en dan nog het vastzetten van de trap. De prijs is hierom dan ook heel reëel.

Interesse in deze trap: neem contact op, liefst per mail of anders whatsapp, een beller is in dit geval vaak niet sneller omdat we heel veel op pad zijn en voor vragen over deze trap echt onze programma's nodig hebben.

Genius@joppestrappen.nl is het adres voor deze trap

© 2009 - 2022 Joppe`s Trappen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel