Een trap met een stalen middenboom ziet er niet alleen anders uit dan de gemiddelde trap, over het algemeen nemen deze trappen minder ruimte in. De middenboom bestaat uit stalen elementen die de treden dragen en er min of meer uitzien als een ruggengraat.
 

Deze middenboom is van staal en de kleur van het staal is wit, zwart of zilvergrijs. Op deze middenboom zijn ook de dragers voor de treden aanwezig. Deze treden zijn gemaakt van massief beukenhout en verkrijgbaar in naturel en donkerbruin gelakt. Het zijn geen multiplex treden en ze zijn ook niet gemaakt van gefineerd boordplaat: dit zijn echt massief beukenhouten treden.

De leuning van de trap is ook inbegrepen en bestaat uit verticale balusters met daardoorheen 3 stalen kabels die horizontale regels vormen. Daarbovenop ligt de handregel van de trap die van kunststof is.

De trap is in 2 opties verkrijgbaar: recht of met een bordes (kwartslag). De rechte versie kan onderin een lichte buiging maken maar geen volledige kwartslag:

Meer informatie is bij de betreffende trap terug te vinden:

Sorteer op
 • Comfort middenboomtrap recht model
  Comfort middenboomtrap recht model

  Rechte middenboomtrap in wit met massief beuken treden tot 360 cm hoog en 85 cm breed. Prijs incl. BTW en bezorging (NL en BE), vanaf:

  € 2.700,00 € 2.500,00
 • Jazz Middenboomtrap BINNENKORT BESCHIKBAAR
  Jazz Middenboomtrap BINNENKORT BESCHIKBAAR

  Luxe middenboomtrap in rechte uitvoering, L-vorm of U-vorm. Prijs voor deze trap, recht model, met 13 optreden, een balusterleuning, geschikt voor een hoogte van 2415 tot maximaal 3260 mm incl BTW (NL en BE) vanaf:

  € 4.700,00
© 2009 - 2024 Joppe`s Trappen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel