Onze buitentrappen zijn allen verzinkte spiltrappen welke eindigen met een bordes tegen de verdieping.
Dit scheelt niet alleen ruimte (in vergelijking met een steektrap) maar de trappen zijn ook makkelijk te plaatsen in een kleine ruimte (bijvoorbeeld patio).

Een Sky 30 verzinkte spiltrap, afgewerkt met een antraciet grijze coating

Omdat deze trappen worden geleverd als bouwpakket is er geen hijskraan nodig om deze op plaats van bestemming te krijgen. De trappen worden ter plaatse opgebouwd. Voor een handige klusser of doe-het-zelf-er is dit goed te doen, uiteraard geldt dit ook voor de aannemer, afbouwer, timmerman en andere vakmensen in de bouw. Tevens is de levertijd zeer aantrekkelijk: in ca. 2 weken kunt u de trap al in huis hebben.

De buitentrappen zijn verkrijgbaar vanaf een diameter van 120 cm tot een diameter van maximaal 160 cm.
Omdat de trappen eindigen met een bordes tegen de verdiepingsvloer nemen ze buiten hun diameter geen ruimte in: 120 cm is en blijft dus 120 cm.
Ook zijn ze zowel links- als rechtsom te plaatsen: de trap wordt dus zowel op de ondervloer als tegen de verdiepingsvloer vastgezet.

Om een indruk te krijgen van het plaatsen van een bouwpakkettrap: via deze link kunt u een fotoverslag terugvinden van een Steel Zink met een diameter van 120 cm die geplaatst is bij een van onze klanten door een van onze monteurs.

Sorteer op
 • Buiten spiltrap Steel Zink
  Buiten spiltrap Steel Zink

  Spiltrap in verzinkt staal met leuning en accessoires in grijs, in de diameters 120, 140 of 160 cm, tot een maximale hoogte van 376 cm.

  Prijs incl. BTW en bezorging (NL en BE), vanaf:

  € 1.600,00
 • Buiten spiltrap Civik Zink
  Buiten spiltrap Civik Zink

  Spiltrap in verzinkt staal met leuning en accessoires in zwart, in de diameters 120, 140 of 160 cm, tot een maximale hoogte van 376 cm.

  Prijs incl. BTW en bezorging (NL en BE), vanaf:

  € 1.600,00
 • Sky 30 buiten spiltrap
  Sky 30 buiten spiltrap

  Spiltrap van gegalvaniseerd staal in wit, zwart, licht- of donkergrijs, in de diameters 120, 140 of 160 cm, tot een maximale hoogte van 376 cm.

  Prijs incl. BTW en bezorging (NL en BE), vanaf:

  € 2.100,00
 • Steektrap Verzinkt
  Steektrap Verzinkt

  Een eenvoudige steektrap voor buiten, bestaande uit twee trapbomen met daartussen 12 treden (13 optreden), geleverd als bouwpakket, geheel in verzinkt staal.

  € 1.300,00
© 2009 - 2022 Joppe`s Trappen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel