Ferro Color binnenspiltrap met een diameter vanaf 110 cm

Artikel 1 van 8
€ 1.950,00 (inclusief btw)

De Ferro Color is een stalen binnenspiltrap die verkrijgbaar is vanaf een diameter van 110 cm tot 160 cm:

Deze spiltrap is zeer basis in ontwerp en uitvoering maar dat maakt hem nu net zo tijdloos. Het design is typisch Italiaans met de strakke lijnen en het moderne uiterlijk.

De trap is verkrijgbaar in de volgende kleuren: wit, zwart, lichtgrijs of brons (dit is meer grijs/ antraciet met een bronzen gloed erover):

De trap is gemaakt van gepoedercoated staal in een van de eerder genoemde kleuren. Hij start met een voetplaat en eindigt met een bordes tegen de rand van de verdieping aan. Dit bordes is standaard in een driehoeksvorm uitgevoerd maar kan ook als een zogenaamd 'hoekbordes' worden geleverd. Dit betekent dat het bordes in een hoek van een trapgat geplaatst kan worden zoals op de afbeeldingen.

de standaard uitvoering van de trap met een driehoekig bordes

het bordes wat in de hoek kan eindigen
 

zelfs een rond bordes behoort tot de mogelijkheden

Deze spiltrap is verkrijgbaar in 6 diameters: 110, 120, 130, 140, 150 en 160 cm. Mocht de trap geplaatst worden binnen een trapgat dan dient deze minimaal 5 cm groter te zijn dan de diameter van de trap. Een trap met een diameter van bijvoorbeeld 140 cm zou geplaatst kunnen worden in een trapgat van minimaal 145 x 145 cm, of groter uiteraard maar zeker niet kleiner.

3 van de meest gekozen diameters met hun bijbehorende maten

De Ferro begint bij een hoogte van 231 cm (10 optreden) en kan dan tot een hoogte van 500 cm komen. Hoger is ook mogelijk maar dan zouden er 2 trappen op elkaar gestapeld moeten worden: indien u een grote hoogte moet overbruggen is het altijd verstandig eerst even contact op te nemen want hier zitten wel wat voorwaarden aan vast.

Het systeem van deze trap is zo opgebouwd dat deze exact op de benodigde hoogte is af te stemmen. Dit wordt tijdens de plaatsing gedaan. Wel is het bij deze trap verstandig van te voren de benodigde hoogte door te geven: de makers zullen de optrede van de trap dan dusdanig voorbereiden dat dit tijdens de plaatsing amper tot geen extra tijd of werk nodig zal hebben. Dat is een groot voordeel van de Ferro trappen: deze worden gefabriceerd op bestelling en niet samengesteld, wat maakt dat de fabrikant wat extra aanpassingen kan maken voor de situatie waar de trap uiteindelijk geplaatst gaat worden. Mocht de hoogte later alsnog afwijken dan is de trap nog steeds aan te passen maar let wel dat dit dan geen marge is van tientallen centimeters: De afstand tussen de treden zal altijd tussen de 21 en de 23 cm liggen: niet meer en niet minder.

De afstelling van de trap gebeurd door de treden op gelijke afstand van elkaar om de centrale paal (de spil) te bevestigen met behulp van de zogenaamde afstandsringen. De draairichting van de trap kan zowel links- als rechtsom zijn, dit is tijdens de montage nog te bepalen.

De leuning van de trap bestaat uit stalen spijlen waar bovenop de handregel van de leuning komt. Deze handregel is van kunststof in dezelfde kleur als de trap.

De trap wordt geheel in losse onderdelen geleverd in een palletkist op de gewenste plaats van bestemming: zolang de vervoerder er maar kan komen met de palletwagen.

Met de traponderdelen wordt ook de montagehandleiding meegeleverd, deze is evt. vooraf ook als PDF verkrijgbaar.

U kunt de trap hier bestellen maar als u het niet zeker weet of als u er niet uit komt: stuurt u dan een email met uw wens, de evt. beschikbare maten en de gewenste diameter, dan ontvangt u hierop een prijsopgaaf met overzicht als PDF.

Voor langs het trapgat of langs de rand van de verdiepingsvloer/ balkon/ dakterras is eventueel ook hekwerk verkrijgbaar in dezelfde uitvoering als de trapleuning. Dit hekwerk wordt op de gewenste lengte geleverd en is nu nog geen optie om mee te bestellen via deze webwinkel: het is zeker wel beschikbaar maar voor nu enkel per email: omdat het op maat wordt meegeleverd is een meterprijs hier niet van toepassing: het wordt voor uw situatie gemaakt en met de benodigde hulpstukken (hoeken, muurbevestiging, koppelstukken, etc.) geleverd.

Indien u een prijs wilt ontvangen van deze trap voor uw situatie dan is er nodig: de hoogte die de trap moet overbruggen, de gewenste diameter, de evt. maten van het trapgat en welke zijden van het trapgat een railing moeten krijgen. U ontvangt snel een prijs terug met bovenaanzicht van de trap.

De plaatsing is voor iemand met twee rechterhanden niet te ingewikkeld. Het kan wel zwaar zijn, afhankelijk van diameter en hoogte, het is nooit aan te bevelen deze trap met 1 persoon in elkaar te zetten en te plaatsen.

Mocht u de plaatsing niet zelf willen of kunnen uitvoeren, laat het ons weten: wij werken samen met een montagebedrijf wat deze klus graag voor u uitvoert: u krijgt van hen dan eerst een offerte.

Bekijk de handleiding van deze trap vast.

Heeft u vragen of interesse in deze trap, laat het weten.

De levertijd is op dit moment ca. 4 tot 5 weken.

Facturatie: Voor deze trap moet een aanbetaling gevraagd worden van minimaal 50%, een volledige  achterafbetaling is hier niet (meer) mogelijk.
Bestellen kan via de webwinkel, kies dan voor de betaling 'per factuur'. U ontvangt dan een email met een voorstel: het volledige bedrag bij een aanbetaling van 50% en 50% na levering, een korting bij een aanbetaling van 75% en een grotere korting bij een vooruitbetaling. Direct een offerte per email opvragen is uiteraard ook mogelijk.

 

 

© 2009 - 2024 Joppe`s Trappen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel