Ferro Color binnenspiltrap met een diameter vanaf 110 cm

Artikel 10 van 10
€ 1.900,00 (inclusief btw)

De Ferro color is een spiltrap die verkrijgbaar is vanaf een diameter van 110 cm en daarmee ook in het rijtje ruimtebesparende trappen hoort. Eigenlijk zijn de diameters van 120 en 130 cm ook nog ruimtebesparend maar aangezien elke spiltrap die in deze webwinkel te vinden is minimaal de 120 cm aanbiedt staan deze allemaal in de categorie spiltrappen.

Deze zeer fraaie spiltrap is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Deze spiltrap is zeer basis in ontwerp en uitvoering maar dat maakt hem nu net zo tijdloos. Het design is typisch Italiaans met de strakke lijnen en het moderne uiterlijk.

De trap is gemaakt van gepoedercoated staal in een van de eerder genoemde kleuren. Hij eindigt met een bordes tegen de rand van de verdieping aan. Dit bordes is standaard in een driehoeksvorm uitgevoerd maar kan ook als een zogenaamd 'hoekbordes' worden geleverd. Dit betekent dat het bordes in een hoek van een trapgat geplaatst kan worden zoals op de afbeeldingen.

de standaard uitvoering van de trap met een driehoekig bordes

het bordes wat in de hoek kan eindigen
 

zelfs een rond bordes behoort tot de mogelijkheden

Deze spiltrap is verkrijgbaar in 6 diameters: 110, 120, 130, 140, 150 en 160 cm. Mocht de trap geplaatst worden binnen een trapgat dan dient deze minimaal 5 cm groter te zijn dan de diameter van de trap. Een trap met een diameter van bijvoorbeeld 140 cm zou geplaatst kunnen worden in een trapgat van minimaal 145 x 145 cm, of groter uiteraard maar zeker niet kleiner.

3 van de meest gekozen diameters met hun bijbehorende maten

De hoogte van de Ferro begint bij 231 cm (10 optreden) en kan dan tot een hoogte van 500 cm komen. Hoger is ook mogelijk maar dan zouden er 2 trappen op elkaar gestapeld moeten worden: indien u een grote hoogte moet overbruggen is het altijd verstandig eerst even contact op te nemen want hier zitten wel wat voorwaarden aan vast.

 

Het systeem van deze trap is zo opgebouwd dat deze exact op de benodigde hoogte is af te stemmen. Dit wordt tijdens de plaatsing gedaan. Wel is het bij deze trap verstandig van te voren de benodigde hoogte door te geven: de makers zullen de optrede van de trap dan dusdanig voorbereiden dat dit tijdens de plaatsing amper tot geen extra tijd of werk nodig zal hebben. Dat is een groot voordeel van de Ferro trappen: deze worden gefabriceerd op bestelling en niet samengesteld, wat maakt dat de fabrikant wat extra aanpassingen kan maken voor de situatie waar de trap uiteindelijk geplaatst gaat worden. Mocht de hoogte later alsnog afwijken dan is de trap nog steeds aan te passen maar let wel dat dit dan geen marge is van tientallen centimeters.

De afstelling van de trap gebeurd door de treden op gelijke afstand van elkaar om de centrale paal (de spil) te bevestigen met behulp van de zogenaamde afstandsringen. De draairichting van de trap kan zowel links- als rechtsom zijn, dit is tijdens de montage nog te bepalen.

De leuning van de trap bestaat uit stalen spijlen waar bovenop de handregel van de leuning komt. Deze handregel is van kunststof in dezelfde kleur als de trap.

Met de traponderdelen wordt ook de montagehandleiding meegeleverd, deze is evt. vooraf ook als PDF verkrijgbaar.

U kunt de trap hier bestellen maar als u het niet zeker weet of als u er niet uit komt: stuurt u dan een email met uw wens, de evt. beschikbare maten en de gewenste diameter, dan ontvangt u hierop een prijsopgaaf met overzicht als PDF.

Voor langs het trapgat of langs de rand van de verdiepingsvloer/ balkon/ dakterras is eventueel ook hekwerk verkrijgbaar in dezelfde uitvoering als de trapleuning. Dit hekwerk wordt op de gewenste lengte geleverd en is nu nog geen optie om mee te bestellen via deze webwinkel: het is zeker wel beschikbaar maar voor nu enkel per email: omdat het op maat wordt meegeleverd is een meterprijs hier niet van toepassing: het wordt voor uw situatie gemaakt en met de benodigde hulpstukken (hoeken, muurbevestiging, koppelstukken, etc.) geleverd.

Indien u een prijs wilt ontvangen van deze trap voor uw situatie dan is er nodig: de hoogte die de trap moet overbruggen, de gewenste diameter, de evt. maten van het trapgat en welke zijden van het trapgat een railing moeten krijgen. U ontvangt snel een prijs terug met bovenaanzicht van de trap.

De trap wordt altijd als bouwpakket geleverd en dat betekent dat deze geheel in losse onderdelen, verpakt in een palletkist wordt bezorgd. Deze bezorging gebeurd per vrachtwagen en met een palletwagen wordt de kist uitgeladen en geplaatst naar waar u hem wilt hebben maar wel op korte afstand van de wagen. Bezorging is altijd op afspraak: deze maakt de vervoerder rechtstreeks met u als de zending is aangekomen in Nederland of België.

De plaatsing is voor iemand met twee rechterhanden niet te ingewikkeld. Het kan wel zwaar zijn, afhankelijk van diameter en hoogte, het is nooit aan te bevelen deze trap met 1 persoon in elkaar te zetten en te plaatsen.

Mocht u de plaatsing niet zelf willen of kunnen uitvoeren, laat het ons weten: wij werken samen met een montagebedrijf wat deze klus graag voor u uitvoert: u krijgt van hen dan eerst een offerte.

Heeft u vragen of interesse in deze trap, laat het weten.

De levertijd is op dit moment ca. 4 tot 5 weken.

 

© 2009 - 2024 Joppe`s Trappen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel