Een bouwpakkettrap is door veel mensen goed zelf te plaatsen maar uiteraard niet voor iedereen.
Onze trappen kunnen worden geplaatst door de monteurs met wie wij samenwerken. Zij hebben zeer veel ervaring in het plaatsen van trappen en kunnen tevens zorgdragen voor de afwerking of andere bijkomstige werkzaamheden daar het veelzijdige goed gekwalificeerde afbouwers zijn met jarenlange ervaring.

Ook al worden onze trappen reeds aangeboden als bouwpakket, het wil niet zeggen dat iedereen zin, tijd of de kennis en kunde heeft om deze ook te gaan plaatsen.
Deze monteurs kennen de trappen heel goed en kunnen deze voor u plaatsen, zowel in Nederland als België.

Ook voor het maken van een trapgat of andere bijbehorende werkzaamheden bent u bij hen aan het goede adres.

Onze monteurs werken zeer netjes en vakkundig en doen de werkzaamheden in overleg met de klant. Zij zijn ook creatief in het bedenken van oplossingen in lastige situaties.

Vaak wordt er voor een plaatsing een prijs afgesproken maar het is ook mogelijk de monteurs voor een uurtarief in te huren indien de werkzaamheden nog niet geheel overzichtelijk zijn of dat er nog meerwerk gewenst is (zij zijn totaalafbouwers met zeer veel kennis en kunde betreft vele soorten werkzaamheden).

Het is niet mogelijk een standaard prijs voor een plaatsing te noemen omdat elke situatie verschilt en de lokatie en soort trap daar ook van af hangt. Een plaatsing van een standaard spiltrap zoals op bovenstaande afbeelding of een standaard ruimtebesparende trap kost gemiddeld tussen de € 800,-  en € 1.000,- .

Een Civik Zink met een diameter van 160 cm en de maximale hoogte (376 cm): 16 optreden, geplaatst bij een nooduitgang.

Voor het maken van een trapgat is geen standaard prijs te noemen daar er teveel van de situatie afhangt (hout/ beton, nieuwbouw/monumentaal, trapgat verplaatsen, steunbalken doorzagen en opvangen, krappe of vrije ruimte, etc.)

Neem vrijblijvend contact op voor informatie of een offerte / prijsindicatie!

 

© 2009 - 2021 Joppe`s Trappen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel