Nieuw in ons assortiment zijn de inklapbare schaartrappen van het type 'ZOOOM'.

Deze zeer solide zoldertrappen zijn van aluminium en in- en uitschuifbaar. De Zooom trappen nemen weinig ruimte in beslag en zijn verkrijgbaar met of zonder motor om de trap automatisch uit- of in te schuiven.

Een Zooom uitschuifbare vlieringtrap trap verleent toegang tot zolder of vliering en kan geheel worden ingeschoven na gebruik waarna het luik gesloten kan worden om de zolder af te sluiten.

Deze trappen zijn gemaakt van hoogwaardig gegalvaniseerd staal of kunststof met aluminium. De trap komt gemonteerd op luik: let op: de bak is niet inbegrepen! De trap kan wel binnen korte tijd gemonteerd worden.

Ook deze trappen dragen hun CE-certificaat en de bakken zijn gemaakt van populierhout met het duurzaam groen certificaat (E1 UNI EN 13986: 2005).

De prijs voor een handmatig in- en uitschuifbare Zooom is € 500,- incl. BTW en levering, de prijs van een electrische Zooom is altijd € 2.449,- inclusief BTW.

Sorteer op
 • Zooom schaartrap
  Zooom schaartrap

  Stalen vlieringtrap geschikt voor verschillende trapgatmaten, max. 320 cm hoog, handmatige bediening.

  € 500,00
 • Zooom Plus schaartrap
  Zooom Plus schaartrap

  Aluminium schaartrap, geschikt voor verschillende trapgatmaten, max. 325 cm hoog, elektrische bediening incl. 2x afstandsbediening.

  € 2.449,00
© 2009 - 2021 Joppe`s Trappen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel