LET OP: de vraag naar deze trappen is op het moment groter dan de productie kan produceren waardoor de levertijd van de elektrische schaartrap is opgelopen tot ca. 6 weken. De handmatige variant heeft de gewone levertijd van ca. 2 weken.

Deze zeer solide zoldertrappen zijn van aluminium en in- en uitschuifbaar. De Zooom trappen nemen weinig ruimte in beslag en zijn verkrijgbaar met of zonder motor om de trap automatisch uit- of in te schuiven.

Een Zooom uitschuifbare vlieringtrap trap verleent toegang tot zolder of vliering en kan geheel worden ingeschoven na gebruik waarna het luik gesloten kan worden om de zolder af te sluiten.

Deze trappen zijn gemaakt van hoogwaardig gegalvaniseerd staal of kunststof met aluminium. De trap komt gemonteerd op luik in een stalen frame welke in het trapgat gehangen en vastgezet dient te worden (geen houten kist).

Ook deze trappen dragen hun CE-certificaat en de bakken zijn gemaakt van populierhout met het duurzaam groen certificaat (E1 UNI EN 13986: 2005).

Sorteer op
 • Zooom schaartrap
  Zooom schaartrap

  Stalen vlieringtrap geschikt voor verschillende trapgatmaten, max. 320 cm hoog, handmatige bediening.

  € 715,00
 • Zooom Plus schaartrap
  Zooom Plus schaartrap

  Aluminium schaartrap, geschikt voor verschillende trapgatmaten, max. 325 cm hoog, elektrische bediening incl. 2x afstandsbediening.

  € 2.849,00
© 2009 - 2022 Joppe`s Trappen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel