Steektrap Pop Wit

Artikelnummer: K04101000
Vorige Artikel 3 van 5 Volgende
€ 1.150,00 (inclusief btw)

De Pop is een steektrap en in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar tegenwoordig, dit betreft de geheel witte uitvoering:

De Pop is een eenvoudige stalen witte trap, bestaande uit twee trapbomen met daartussen berken treden.

De hoogte van deze steektrap is verstelbaar van 260 cm tot 303 cm en ook deze trap wordt geleverd als een bouwpakket in een kist.

De Pop trap is een binnentrap, geschikt voor de kelder, vide, entresol, mezzanine, voor op kantoor naar het archief of andere berging, kortom: voor vele situaties geschikt.

Standaard meegeleverd wordt de leuning die zowel aan de linker- als aan de rechterkant geplaatst kan worden.

De Pop heeft een breedte van 76,5 cm zonder leuning en met leuning is dit totaal 80 cm. De treden hebben een breedte van 70 cm en zijn 3,5 cm dik en gemaakt van wit gelakt berken multiplex.

De Pop trap bestaat uit twee trapbomen (de zijkanten) waarvan het staalwerk in wit (RAL 9010) is gepoedercoated. Ook de leuning bestaat uit gepoedercoated staal en bestaat uit drie verticale balusters waar de vier horizontale tussenregels tegenaan komen. Bovenop de leuning komt de handregel, ook in wit uitgevoerd.

De Pop bestaat altijd uit 12 treden en de verdiepingsvloer is de laatste optrede wat maakt dat deze trap bestaat uit 13 optreden.

De uitloop op de vloer van de Pop hangt af van de te overbruggen hoogte. Deze hoogte wordt gemeten van bovenkant vloer waar de trap op komt te staan tot bovenkant verdiepingsvloer waar de trap tegen eindigt.

Bij een hoogte van 260 cm is deze uitloop 271 cm. Als de trap steiler wordt geplaatst dan wordt de uitloop minder groot. Bij de hoogst mogelijk te overbruggen hoogte van 303 cm is deze nog maar 235 cm op de vloer.

Zie de tekening voor de afmetingen en mogelijkheden van deze makkelijk toepasbare trap waarbij de 'F' de maat is van het toe te passen trapgat, behorende bij de desbetreffende hoogte, de 'L' de uitloop van de trap op de vloer, de kleine 'h' de optrede aangeeft en de 'g' de aantrede. (Meer uitleg hierover op de pagina Trappentaal.)

Optioneel is een tweede leuning verkrijgbaar om de trap aan twee zijden van leuningwerk te voorzien, de totale breedte van de trap wordt dan 83,5 cm.

De prijs van de trap is inclusief BTW en levering in Nederland en België. Levertijd is ca. 2 tot 3 weken.

Bekijk de folder van deze trap online of bekijk vast de montage-instructies van deze trap.

Heeft u vragen? Laat het ons weten: info@joppestrappen.nl of gebruik het contactformulier!

© 2009 - 2021 Joppe`s Trappen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel