NIEUW: De Trio 360 spiltrap

Artikel 3 van 8
€ 4.000,00 € 3.650,00 (inclusief btw)

Op dit moment wordt er aan deze pagina gewerkt, wilt u niet wachten  tot alles online staat? Neem contact op met uw vraag of verzoek!

Nieuw in ons assortiment is de spiltrap met de naam 'Trio'.

Hier is de informatie terug te vinden van de Trio trap eindigend met een bordes tegen de verdiepingsvloer, wat hem een 360 graden draai geeft. De andere variant, de 180 graden draai, staat binnenkort op de pagina 'ruimtebesparende trappen'.

De Trio spiltrap is een enorm veelzijdige spiltrap met veel verschillende opties in diameter, hoogte, kleur, vorm treden, leuning en led-verlichting. Ook is er een doorvalbeveiliging beschikbaar voor deze trap welke onder elke trede wordt bevestigd.

 

Op het eerste gezicht is het een redelijk doorsnee spiltrap maar de vele opties maken het verschil: de variaties zijn groot waardoor ieder een unieke trap kan samenstellen die nergens anders te zien zal zijn.

De prijs is de vanaf prijs inclusief BTW en bezorging bij u op de locatie voor een Trio spiltrap met 12 optreden: 11 treden + een eindbordes met een diameter van 120 cm. De hele omschrijving van deze trap en de verschillende opties voor de leuning, kleuren treden en evt. ledverlichting wordt binnenkort uitgebreid omschreven op deze pagina. Hier wordt op dit moment hard aan gewerkt.

© 2009 - 2024 Joppe`s Trappen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel